Over ritmus

Van idee naar een zaak

Over ons

Het idee van ritmus is ontstaan uit de nood naar teambuildings en workshops rond muziek. Mensen willen zich verbonden voelen, of een leuk moment hebben dat ze samen met collega's, vrienden of groepsgenoten in iedere vorm kunnen beleven. Bij ritmus vangen we deze vraag op door muzikale teambuildings en workshops aan te bieden.

Over onsOver onsOver onsOver onsOver ons

We investeerden in goed en degelijk materiaal, een website en transport om een professionele teambuilding te kunnen aanbieden. Onze specialisatie is absoluut alles wat met percussie en slagwerk te maken heeft. Maar na een tijdje merkten we dat de vraag naar andere muzikale invulling is toegenomen. Waarop we ukulele, boomwackers en afrikaanse dans op onze menukaart konden zetten.

We zijn behoorlijk trots dat ritmus ondertussen is uitgegroeid tot een lopende zaak die kwalitatieve workshops kan aanbieden aan zijn klanten.

Wie is ritmus?

Ritmus is de zaak van Sander De Brouwer die deze onderneming starte en tot een top concept kon uitwerken. Door zijn gedrevenheid en passie werd ritmus tot wat het nu is. Enthousiasme, fun en een leuk samenzijn zijn de zaken die ritmus maken tot wat het is.

Over ons
Over ons
Over ons

Ritmus bied creative toffe en muzikale workshops aan bij scholen en bedrijven. Door onze passie en liefde voor muziek verbinden we mensen en bieden we een professioneel georganiseerd product aan onze klant!

Meer weten over onze workshops?

Ontdek ze hier