Muziek maken dat doe je samen met ons

Wij leveren muzikale activiteiten aan iedereen die de uitdaging van muziek aangaat!

aanbod

Ontdek onze specialiteit! Ambiance, sfeer gegeven met passie en kennis van zaken!

teambuilding ukulelé

teambuilding ukulelé

Creëer samen met je team een overweldigende sfeer! Wij leveren instrumenten jullie spelen muziek! Met ukulele geraken we overal door de deur. Door het fijne geluid, en onze uiterst aangename docenten krijg je een rustige, leuke en gefocuste sfeer binnen je team. Iedereen zal zich gedurende 1.5u bezig houden met het ontdekken van noten en akkoorden. Je kan tijdens deze workshop zowel individueel als in groep perfect fungeren.

Lees meer
Teambuilding Braziliaanse percussie

Teambuilding Braziliaanse percussie

Ben je alle djembe workshops soms een beetje beu? Hahaha, dat kan gebeuren, daarom komen we op de proppen met Braziliaanse percussie! Een coole workshop met zwoele Braziliaanse beats. We werken in deze workshop met bellen, claves, surdo's, timbales, repiniques en nog veel meer. We zorgen voor een marcherende band en daveren er op los! Want echte Braziliaanse percussie vind je hier. Geen muzikale kennis vereist! Misschien hooguit een verse T-shirt om te wisselen met de volledig bezwete.

Lees meer
Teambuilding eco percussie

Teambuilding eco percussie

Opzoek naar een energiek moment? Wil je graag je team even wakker shaken of een leuke sfeer krijgen? Wel houd je vast aan de takken van de bomen want wij komen met onze vuilbak langs! Een snel op gezette workshop die weinig tot geen voorbereiding van jullie vraagt.

Lees meer
Teambuilding djembé

Teambuilding djembé

Met onze workshop djembé doe je nooit iets kwaad! Deze workshop is met recht en rede onze meest gevraagde workshop van allemaal. Hij is leuk, cool en gaat als speer vooruit. Leef je uit en ondervind zelf de kracht van samen muziek maken.

Lees meer
Workshop boomwackers

Workshop boomwackers

We nemen je mee in de basis van de wonderlijke wereld van klank. Ontdek hoe geluid werkt en hoe de trilling van lucht zorgt voor muziek. We verkopen met deze workshop geen gebakken maar trillende lucht!

Lees meer